júl
23
admin

Tabuk nélküli intim szőrtelenítés

Tabuk nélküli intim szőrtelenítés

Intim szőrtelenítés. Egy rohamosan terjedő trend. Mégis azon témakörök közé tartozik, amit nem feltétlenül beszélünk meg egy társaságban. Pedig szinte mindenki érintett a témában. Íme a tabuk nélküli vélemények, érdekességek az intim szőrtelenítésről.

Miért is élünk ezzel a lehetőséggel? Különböző okai lehetnek mindezeknek. Az esztétikától a higiénián át egészen a divatig húzódik az a kör, ami miatt életünk részévé vált. Elmondható, hogy itt is érvényes a “nem csak a húszéveseké a világ” mondás. Sőt, már nem csupán a hölgyek, hanem az urak körében is elterjedt.

Egy rövid áttekintéssel nézzük át, mi vezethetett odáig, hogy bundánkat veszítve csupaszon éljük életünket.

Az 1920-as évektől a szoknyák mérete elkezdett csökkeni, rövidülni. Ebből azonban még nem következett egyértelműen a szőrtelenítés megjelenése. A ’70-es évek erotikus lapjaiban még nyoma sem volt a szőrtelenségnek. Később a divat változásával kisebbek lettek a bikinik és egyre beljebb mozdultak el a bikinivonal határai. Napjainkban pedig ez a határvonal szinte el is tűnt teljesen. Ez nem korhoz kötött. Nincs felső korhatár. Hisz napjainkban nem csupán a fiatal nők törekednek a tökéletességre. Mindez igaz a férfiakra is. Az összeérő szemöldök és a hónaljszőrzet már a múlté.

Megállapítható tehát, hogy mindenki (vagy majdnem mindenki) él a fentiekkel. De hogyan?

A leggyakrabban használt eljárás a borotválás, amely gyors és fájdalommentes. Ez vitathatatlan. Sajnos van egy de. A problémát a már másnap növekedésnek induló szőrszálak okozzák. Ez tehát a legjobb jóindulattal sem mondható tartós megoldásnak.

A különböző krémek is szóba jöhetnek. Ezek vegyszertartalma miatt azonban bőrünk érzékennyé válhat, esetenként allergiás tüneteket produkálhat. Ezzel az eljárással is csupán a szőr bőr feletti részét tudjuk eltávolítani. Tehát az előzőhöz hasonlóan ez sem nevezhető tartósnak.

Van még a gyantázás. Itt a szőrszálak gyökerestől való kitépése miatt az eredmény tartósabb. Elengedhetetlen, hogy a gyantázás előtt a szőr hossza elérje a kb. 5 miliméteres méretet, ami a nyári szezonban nem megengedhető. Arról nem is beszélve, hogy a gyantázás fájdalmas, kipirosodik a bőr és a szőrtüsző begyulladhat.

Napjaink embere már szerencsésnek mondhatja magát ezen a téren, hisz rendelkezésünkre áll már a villanófényes eljárás. Az említettekkel szemben a legtartósabb eljárás, legeredményesebb megoldás. A villanófénnyle leállítjuk a szőrszálak növekedését, nincs kellemetlen hatás és a szőrtüsző begyulladást is megszünteti. Gyors és egyszerű kezelésről van szó, ami a test egészén alkalmazható beleértve az intim területeket is.

1 hozzászólás + Szólj hozzá!

  • Szia! Nagyon jó az oldal!

Új hozzászólás

GPS Navigációk · Hírek · Leírások · Szaküzletek

Eladhatatlan | Pelenkatorta | Filmnézés | Szerelemdoktor