júl
24
admin

A szőrtelen férfi

A szőrtelen férfi

Már a múlté a bozontos, szőrös férfi test és a legtöbb nő már nem találja vonzónak. A tendenciák szerint egyre több férfi kíséri párját a szolonokba némi igazítás miatt.

Óriási mértékben növekszik annak igénye, hogy a férfiak is szőrtelenek legyenek. Régebben csak a sportolók között voplt elterjedt, hogy szőrtelenítsenek. Ma viszont már az igényes férfi számára is fontos a szőrtelenítés. Sokan választják a teljesen szőrtelen, mondhatni csupasz megjelenést, hogy még jobban tetszenek a gyengébbik nem számára.

Maga a téma sem tabu már a férfiak között. Egyre jobb módszerek jelennek meg ezen a piacon, hogy kielégítsék az igényeket. Mint a nők, a férfiak is a könnyű és gyors megoldások hívei. A tökéletes választáshoz érdemes ismerni a különböző szőrtelenítési eljárásokat.

Az egyik legelterjedtebb, legismertebb módszer a gyantázás. Azonban eléggé fájdalmas és szőrtüsző gyulladást okozhat.

Régi módszer még a borotválás is. Ennek is van néhány hátránya, mint pl. a rövidtávúság és a borotvával is megsérthetjük bőrünket.

Kétségkívül a villanófényes szőrtelenítés a leghatékonyabb módszer a férfi test szőrtelenítésére. Sikere a tartósságban és a fájdalommentességben rejlik.

Ismert még a szőrtelenítő krém is, ami fájdalommentes ugyan, de eléggé veszélyes a hosszútávó használat során. Igen egyszerű a használata, gyors és tartós eredményt lehet elérni vele. Szem előtt kell azonban tartani, hogy egy erős, mesterséges vegyszerről van szó, ami beszivárog a bőr pólusaiba. A hosszútávú használata nem javasolt.

Fentiek alapján tehát elgondolkodhatunk, hogy melyik eljárást választjuk.

Új hozzászólás

GPS Navigációk · Hírek · Leírások · Szaküzletek

Eladhatatlan | Pelenkatorta | Filmnézés | Szerelemdoktor